Kineziológia
Mindenki a harmóniát keresi a saját életében. Meg kell megtalálnunk az egyensúlyt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A test-lélek-szellem hármas egységében vagyunk egészségesek. 
Ennek a harmóniának a megtalálását segíti a kineziológia.

A kineziológia pedagógiai, pszichológiai, szociológiai elemeket is tartalmazó alternatív, holisztikus preventív módszer, melynek célja a test energetikai egyensúlyának helyreállítása a test öngyógyító mechanizmusának aktivizálásával. Ez a gyógyító és személyiségfejlesztő természetgyógyászati ág, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza arra az életterületre vonatkozóan, ahol jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.
A kezelés célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével. Az energetikai kiegyenlítés testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez.
 
Leegyszerűsítve a kineziológiai oldás egy kaland, ahol megismerjük Önmagunk, megismerjük tudatalattink csodálatos világát, hétköznapi döntéseink mozgató rugóit. A tudatalattinkban, génjeinkben ott rejlik életünk, múltunk története, olyan életesemények is, melyre tudati szinten nem emlékszünk, nem emlékezhetünk. Ezek a múltbéli események mozgatják, irányítják jelenbeli életünket, oly sokszor szorongással, negatív döntésekkel. Ezeket a régi képeket, mintákat írjuk át pozitívvá, így lesznek napjaink kiegyensúlyozottak, döntéseink helyesek. Így leszünk másokkal, élethelyzetekkel elfogadóbbak, így lesz lelkünkben, életünkben harmónia.
 
A kineziológia Magyarországon 1997 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma. A kineziológus érzelmi stresszoldást végez, amelynek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Nem a tüneteket kezeli, hanem az okokat tárja fel. A kiindulási pontja az, hogy az életünk során történt múltbéli traumák – amelyekre tudatosan többnyire már nem emlékszünk -, gondokat és betegségeket hoznak létre. Ezek a negatív képek, amelyeket a fejünkben tárolunk blokkolnak bizonyos energiákat, így a teljes egészség érdekében a blokkokat fel kell oldani. A kineziológiai kezelések célja, hogy visszaállítsa a fizikai, energetikai és lelki egyensúlyt, hogy ezáltal jobbulást, pozitív változást érjen el.
 ...